lauantai 25. huhtikuuta 2015

Tokon valmennusryhmä

Keski-Suomen Spitzit perustaa tokon valmennusryhmän. Ryhmään valitaan seitsemän koirakkoa. Koirakon ei tarvitse vielä kisata tokossa, mutta koirakon tavoitteena on korkata lähivuosien aikana (esim. 2015 - 2016 vuoden aikana) kokeet. Vaihtoehtoisesti koirakko kisaa jo tokossa, mutta ohjaaja kaipaa apua ja liikkurointia treeneihin. Ryhmä perustetaan motivoituneille, tavoitteellisesti treenaaville ja sitoutuneille ohjaajille, jotka kaipaavat pitempikestoista yhteistä treeniporukkaa.Valmennusryhmä valitaan joulukuun loppuun asti. Ryhmä treenaa yhdessä vähintään kerran kuussa, mutta pääsääntöisesti kaksi kertaa kuussa. Ryhmään valittavien ohjaajien tulee olla valmiita auttamaan toisia ryhmäläisiä yhteistreeneissä. 


Ryhmälle perustetaan oma Facebook-ryhmä, jossa voi keskustella treenien välissä ongelmista ja jakaa treenivideoita. 
Pääsääntöisesti treenit ovat oman porukan kesken, mutta ryhmä voi halutessaan ottaa ulkopuolisen kouluttajan tai mahdollisesti vuokrata talvikaudelle lämpimän tilan. Eli ryhmään osallistuminen saattaa aiheuttaa rahallisia kuluja. Kuluista ryhmä sopii keskenään. Ryhmä voi halutessaan järjestää tapahtuman tai järjestää maksullista koulutusta rahoittaakseen kuluja. 
Valmennusryhmän jäsenillä on ns. kisatyövelvoite. Ryhmän jäsenillä on velvollisuus osallistua työntekijäksi johonkin Keski-Suomen Spitzit -yhdistyksen järjestämään tapahtumaan (esim. mätsärit, möllitoko tms.) tai vaihtoehtoisesti kouluttaa jäseniä (esim. tokoa) yhden kerran treeniryhmäkauden aikana.Ryhmään valittavan henkilön tulee olla Keski-Suomen Spitzit ry:n jäsen.  
Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksen 10.5. mennessä osoitteeseen ksspitzit@gmail.com.

Valmennusryhmän vastuuhenkilönä toimii Jenny Rautiainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti