perjantai 24. huhtikuuta 2015

TOUKOKUUN MIITTI!

Toukokuun miittinä järjestetään rally-tokokoulutus. Koulutuksen tarkoituksena on tutustuttaa lajiin ja opastaa alokasluokan liikkeiden kanssa. Koulutus järjestetään Keltinmäessä torstaina 21.5 klo.17.30 alkaen. HUOM! Treenikenttä on vaihtunut! Uudelle kentälle mennään porukassa, kokoonnutaan Keltinmäen koulun parkkipaikalla 17.20. Osoite koululle on Keltinmäentie 11. Ilmoittautumiset yhdistyksen sähköpostiin ksspitzit@gmail.com. Mukaan mahtuu kahdeksan koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Pätevää kouluttajaa yhdistyksellä ei ole tarjota mutta opastamassa ovat lajissa koiriensa kanssa kisaavat Susanna Ylönen ja Hanne Lehtimäki. Susanna kisaa Ruska-mittelin kanssa alokasluokassa. Hannen Pirjo-mitteli on treenaamassa Voittaja-luokkaa varten eli on suorittanut RTK1- ja RTK2-koulutustunnukset ja Sebastian-mitteli kisaa alokasluokassa.

Ennen koulutusta olisi hyvä käydä kurkistelemassa alokasluokan kylttejä Rally-tokoyhdistyksen sivuilta. Koiran ei tarvitse osata koulutukseen tullessaan liikkeitä vaan niitä käydään yhdessä läpi. Perusasennon ja vierellä kontaktissa kulkemisen osaaminen ovat ensimmäiset asiat, joista lähdetään rally-tokossa liikkeelle, joten niitä voi koiralle halutessaan treenailla pohjalle. Yhdellä treenikerralla ei vielä tehdä ihmeitä, saati rally-tokovalioita mutta ehkä joku saa tästä kipinän lähteä mahtavan harrastuksen pariin! Mahdollisesti jatkossakin voidaan treenailla rallya yhdessä mikäli porukka tästä innostuu tai ainakin voidaan vinkkailla päteviä kouluttajia.

Mukaan koulutukseen paljon hännän heilutuksia, iloista mieltä ja koiralle ykkösparhaita herkkuja iso kasa! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti