keskiviikko 12. marraskuuta 2014

MARRASKUUN MIITTI!

Muistutusta marraskuun miitistä, joka on tulevana sunnuntaina, ja pieni huomio muuttuneeseen aikatauluun. Aloitamme puolta tuntia suunniteltua aiemmin eli 10.30, jotta kouluttaja saa meille tarjottua paremmat treenit jos koirakoita on kovinkin monen tasoisia. Joten kaikki mukaan, joita touhu vähänkin kiinnostaa, ei ole väliä kuinka tokotaitureita olette! Mikäli jäsenyydestä on epäselvyyttä, otahan yhteyttä sähköpostilla ksspitzit@gmail.com. 


Marraskuun miitti järjestetään 16. päivä, sunnuntaina klo. 10.30 Valorinteen kentällä Etoelävän toko-koulutuksen merkeissä! KS Spitzit tarjoaa koulutuksen jäsenilleen, muille koulutus maksaa normaalin 5€. Mukaan koulutukseen tarvitsette paljon iloista mieltä, hirmuisesti palkkoja, rokotustodistuksen, (tasarahan mikäli et ole KS Spitzien jäsen) ja lämmintä päälle. Tulkaa juuri sellaisena kuin olette, koiran tai ohjaajan ei tarvitse olla tokotaituri, pääasia on pitää kivaa yhdessä ja mahdollisesti jopa oppia jotain siinä ohella.. Koulutuskentän osoite on Kyllöläntie 16, pysäköintitilaa on kentän alapuolella reilusti, ei autoja Valorinteen pihaan. 

Tokokoulutuksen jälkeen lähdemme kimppalenkille lähiympäristöön. Toivotaan, jotta saadaan mahtava spitziporukka katuja valloittamaan :) Mukaan mahtuvat siis muutkin kuin jäsenet ja tässäpä oiva tilaisuus tutustua uusiin koirakoihin ja yhdistyksen porukkaan, jos toimintaan mukaan lähteminen kiinnostaa!

Etoelävän nettisivut löydät täältä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti