perjantai 24. lokakuuta 2014

MARRASKUUN MIITTI!

Suunnittelimme Keski-Suomen Spitzit Ryn hallituksen kokouksessa, jotta otamme ohjelmistoon kerran kuussa miitin, jota toteutamme vaihtuvien teemojen mukaan. Jäsenistö saa mieluusti esittää toiveita miittien sisällöistä.

"Ensimmäinen" miitti järjestettiin lokakuun 17. rallytokokoulutuksen merkeissä, kun Minna Hillebrand koulutti rallytokoa meille.


Toinen miitti järjestetään marraskuun 16. päivä, sunnuntaina klo. 11.00 Valorinteen kentällä Etoelävän toko-koulutuksen merkeissä! KS Spitzit tarjoaa koulutuksen jäsenilleen, muille koulutus maksaa normaalin 5€. Mukaan koulutukseen tarvitsette paljon iloista mieltä, hirmuisesti palkkoja, rokotustodistuksen, (tasarahan mikäli et ole KS Spitzien jäsen) ja lämmintä päälle. Tulkaa juuri sellaisena kuin olette, koiran tai ohjaajan ei tarvitse olla tokotaituri, pääasia on pitää kivaa yhdessä ja mahdollisesti jopa oppia jotain siinä ohella.. Koulutuskentän osoite on Kyllöläntie 16, pysäköintitilaa on kentän alapuolella reilusti, ei autoja Valorinteen pihaan. 

Tokokoulutuksen jälkeen lähdemme kimppalenkille lähiympäristöön. Toivotaan, jotta saadaan mahtava spitziporukka katuja valloittamaan :) Mukaan mahtuvat siis muutkin kuin jäsenet ja tässäpä oiva tilaisuus tutustua uusiin koirakoihin ja yhdistyksen porukkaan, jos toimintaan mukaan lähteminen kiinnostaa!

Vaikka nyt miitti osuisi huonoon ajankohtaan, kannattaa pysyä kuulolla tulevia miittejä ja muita treffejä ajatellen sekä käydä tsekkailemassa Etoelävän nettisivut löydät täältä! Sieltä löytyy infoa tällä hetkellä pyörivistä ja tulevista kurssimuotoisista koulutuksista sekä avoimista viikonlopputreeneistä, joissa voi käydä vaikka joka viikko tai vain kerran kokeilemassa ilman sitoutumista. KS Spitzien porukassa on useampi, jotka ovat Etoelävän matkassa treenailleet enemmän tai vähemmän, ja voidaan kyllä oikein lämpimästi suositella!


Spitzit paikkamakuussa, kuva Jenny Rautiainen

Tokoilla voi minkä ikäisen koiran kanssa tahansa! ;) kuva Jenny Rautiainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti