tiistai 28. lokakuuta 2014

Jäseneksi..?

Keski-Suomen Spitzit ry on ollut olemassa vuodesta 2008 lähtien. Toimintaa on ollut välillä enemmän, ja välillä vähemmän. Nyt uuden hallituksen myötä ja uusien aktiivien liittyessä vanhojen toimijoiden joukkoon, haluamme saada yhdistyksen toiminnan kukoistamaan! KS Spitzit haluaa koota yhteen spitzejä omistajineen ja tarjota jäsenilleen erilaisia koiramaisia aktiviteetteja.

Vuodelle 2015 hallitus on alustavasti kaavaillut kerran kuukaudessa pidettäviä miittejä vaihtuville teemoilla, polvi-/silmätarkastusta, möllitokoskaboja sekä paperista jäsenlehteä julkaistavaksi kolme kertaa. Yhdistys toimii myös somessa pitämällä julkista blogia ja ylläpitämällä FB-ryhmää, missä jäsenillä ja muillakin spitzi-ihmisillä on sana vapaa. 

KS Spitzien jäsenenä pääset vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa järjestämme. Yhdistys ottaa jäseniltään mielellään vastaan ideoita toimintansa kehittämiseksi osoitteessa ksspitzit@gmail.com, ja samaan osoitteeseen voi myös laittaa viestiä mikäli haluaa liittyä yhdistyksen jäseneksi. Vuoden 2014 jäsenmaksut ovat 10€/vuosijäsen, 5€/perhe- ja kasvattajajäsen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti