maanantai 23. helmikuuta 2015

MAALISKUUN MIITTI!

Maaliskuun miitti vietetään valokuvauspäivän merkeissä Killerillä, isolla parkkipaikalla osoitteessa Sykeraitti, sunnuntaina 29.3 aamupäivästä. Kameran taakse saamme valokuvausta harrastavan Etoelävän kouluttajan Elli Kinnusen.

Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus osallistua kymmenen minuutin yksittäiskuvaukseen ja lisäksi puolen tunnin yhteiskuvaukseen. Yksittäiskuvauksiin mahtuu yhdeksän jäsentä koirineen ilmoittautumisjärjestyksessä ja kimppakuvaukseen pääsevät kaikki halukkaat jäsenet. Valmiit kuvat tulevat nettigalleriaan, mistä ne voi ladata omaan käyttöönsä.

Yksittäiskuvauksen hinta on 3e/jäsen, sisältäen osallistumisen kimppakuvaukseen ja minimissään kymmenen valmista kuvaa jäsenen omista karvapörröistä sekä lisäksi yhteiskuvat. Osallistuminen pelkkään kimppakuvaukseen kustantaa euron verran sisältäen yhteiskuvia koirista, mahdollisesti myös satunnaisia yksittäisotoksia, kuvauksen kulusta ja koirien touhuista riippuen. Puolen tunnin kimppakuvauspläjäys startataan yhdeltätoista, yksittäiskuvaukset klo.9.30 alkaen. Ilmoittautumiset yhdistyksen sähköpostiin ksspitzit@gmail.com.
Kuvat Elli Kinnunen

Valokuvauksen ohessa myös spitzien omatoimitreenit. Paikalla on ainakin rallytokokyltit ja muuta oheishärpäkettä. Häiriötreenit varmasti onnistunee oikein näpsäkkäästi ;) Huomioksi, että valokuvauksella on säävaraus. Toivotaan siis aurinkoa ja sadepilvistä vapaata taivasta! Mikäli sää on meitä vastaan, ilmoitellaan muutoksista osallistujille mahdollisimman ajoissa ja kehitellään muuta touhua. 

EDIT 4.3. Yksittäiskuvauspaikat on täynnä. Ilmoittautua voi edelleen ryhmäkuvaukseen ja tietenkin kannattaa tulla treenailemaan ja tapaamaan muita spitzejä ihmisineen :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti